Tietosuojakäytäntö

1. sivuston sisällön käyttö

sivusto pidättää oikeuden tulkita tämän sivuston sisältöä ja tämän sivuston sisältöä vain henkilökohtaiseen käyttöön. tekijänoikeuksiin ja muihin omistusoikeuteen liittyviin huomautuksiin sisältyvää sisältöä tulee kunnioittaa, ja kopio on säilytettävä. jos sivuston sisältö ilman oikeaa lausuntoa, ei tarkoita, että sivustolla ei ole oikeuksia, ei tarkoita, että sivusto ei vaadi oikeuksia, ja sinun tulee kunnioittaa hyvän mielen periaatetta ja sisällön laillisia etuja laillisessa käytössä. et saa millään tavalla muokata, kopioida, näyttää julkisesti, julkaista tai jakaa tällaista materiaalia tai muuten käyttää niitä julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin. kiellä mitään näistä materiaaleista millään muulla verkkosivustolla tai muussa painetussa mediassa tai verkkotietokoneympäristössä. Sivuston sisältöä ja muokkaa tekijänoikeuslain mukaisen laillisen suojan muotoa, kaikki luvaton käyttö voi muodostaa tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita laillisia oikeuksia. Jos et hyväksy tai riko näitä ehtoja, sivuston käyttöoikeutesi päättyy automaattisesti ja sinun on välittömästi tuhottava kaikki ladatut tai tulostetut materiaalit.

2. tiedonlevityssivusto

tämän sivuston sisällön saatavuudesta ilman minkäänlaista takuuta. ei takaa ehdotonta tarkkuutta ja täydellisyyttä. Tuotteet, teknologiat, ohjelmat, hinnat ja jako voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. sivuston sisältö saattaa olla vanhentunut, usa-panel.net. ei ole sitoutunut päivittämään niitä. powered release tiedot voivat olla paikallisessa edelleenkään voi saada tuotetta, prosessia tai palvelua, voit hakea usa-panel.net yrityskontakteja ja jakelija.

3. käyttäjien kommentit

muiden tietosuojamääräysten lisäksi lähetät tai julkaiset sivustolle materiaalia, tai yhteystietoja (jäljempänä yhteisesti tiedoksi) pidetän ei-luottamuksellisina ja ei-omistusoikeudellisina. tämän sivuston käyttö ei riko lakeja, säädöksiä tai julkista moraalia, ei postissa tai postista tai lähetä mitään laitonta, uhkaavaa, herjaavaa, herjaavaa, säädytöntä, pornografista tai muuta laitonta materiaalia. jos ihmisillä on informaatiosisältöä ja vaikutusvaltaa on näyttöä varoituksesta tai vastalauseesta tätä sivustoa kohtaan, voit vapaasti poistaa viestin tai rajoittamattoman tiedon käytön web-selaimesta ilman ennakkosuostumusta, ei velvollisuutta lähettää ilmoitusta, tilanne on vakava, tämä sivusto voidaan poistaa käyttäjältä.

4. käyttäjät vaihtavat sisältöä

usa-panel.net pystyy seuraamaan tai tarkastelemaan käyttäjää lähettämään tai lähettämään viestejä tai kommunikoimaan vain keskenään tietoja millä tahansa vastuualueella, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, chat-huoneet, usa-panel.net-foorumit tai muut käyttäjäfoorumit, ja mikä tahansa osoitteen content.usa-panel.net vaihto tällaisen vaihdon sisältöön ei ota mitään vastuuta riippumatta siitä, aiheuttavatko ne kunnianloukkausta, yksityisyyttä, säädyttömiä tai muita ongelmia.usa-panel.net säilytetään löydettäessä poistaa olla pidetään loukkaavana, herjaavana, säädyttömänä tai muuten vastenmielisenä sisällön oikeutena saada tietoa.

5. sivusto, josta voit ladata ohjelmiston käytettäväksi

jos lataat ohjelmiston ohjelmiston käytöstä noudattaaksesi ohjelmiston käyttöoikeussopimusta saadaksesi kaikki ohjelmiston käyttöoikeusehdot. kun luet ja hyväksyt ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen, ennen kuin ehdot eivät saa ladata tai asentaa ohjelmistoa.

6. linkit kolmansien osapuolien verkkosivustoille

sivuston linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille vain avuksesi. Jos käytät näitä linkkejä, jätät sivuston site.usa-panel.net ei ole tarkistanut mitään kolmannen osapuolen sivustoja, näitä sivustoja ja niiden sisältöä ei valvota, ilman vastuuta. jos päätät käyttää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille, niiden mahdolliset seuraukset ja riskit, jotka sinun on kannettava.

7. vastuun rajoittaminen

usa-panel.net ja sen toimittajat tai mainittu kolmas osapuoli eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, menetetyt voitot, menetetyt tiedot tai vahingon aiheuttama liiketoiminnan keskeytys), riippumatta siitä, onko tällainen vahinko aiheellista käyttöä vai ei voi käyttää verkkosivusto, ja sivuston linkit mihin tahansa verkkosivustoon tai sellaisiin sivustoihin sisältyviin tietoihin, ja riippumatta siitä, onko heillä sopimus, vahingonkorvaussopimus tai muu laillinen perusta etukäteen ja tämä on ollut tällaista vahinkoa voi tapahtua neuvoja. jos käytät tätä sivustoa laitteiden ylläpitoon, korjaukseen tai korjaamiseen tarvittavien tietojen tai tietojen vuoksi, sinun tulee olla tietoinen siitä, että heidän omansa on kannettava kaikki siitä aiheutuvat kulut seuraavissa tilanteissa ilman vastuuta: verkkopalveluntarjoajan (usa-panel.net. ja sen valtuutetun henkilön) muu kuin aloitettu tiedonsiirto; tiedon siirto, reititys, liitettävyys ja tallennus tapahtuu tarvittavalla automaattisella teknisellä prosessilla, tietoverkkopalveluntarjoajan valinnalla; muiden automaattisen vastauksen vaatimusten lisäksi verkkopalveluntarjoaja ei valitse näitä tiedon tarjoajia ja vastaanottajia; verkkopalveluntarjoajien järjestelmä tai verkon välittäjä tai tiedon tilapäinen tallennus lomakkeen kopio normaalioloissa ei muu henkilö kuin aiottu vastaanottaja saanut varattua aikaa pidempään kuin aiottu vastaanottaja antaa pääsyn tiedonsiirtoon, reitittämiseen tai yhteyden kautta. kohtuulliseen aikaan; järjestelmän tai verkon kautta tiedon sisältö ehjänä.

8. yleiset periaatteet

usa-panel.net voi muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. sinun tulee käydä tällä sivulla ymmärtääksesi nykyiset ehdot, koska nämä ehdot liittyvät läheisesti sinuun. tietyt näiden ehtojen määräykset voivat olla joillakin sivuilla nimenomaisesti määritellyillä oikeudellisilla huomautuksilla tai korvatuilla ehdoilla.

Top