käyttöehdot

1. henkinen omaisuus.

palvelu, sivusto ja kaikki tiedot ja/tai sisältö, jonka näet, kuulet tai muuten koet sivustolla ("sisältö"), ovat Kiinan ja kansainvälisten tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muiden lakien suojaamia ja kuuluvat usa-paneeliin. net tai sen emoyhtiö, yhteistyökumppanit, tytäryhtiöt, avustajat tai kolmannet osapuolet. usa-panel.net myöntää sinulle henkilökohtaisen, ei-siirrettävän, ei-yksinomaisen lisenssin käyttää sivustoa, palvelua ja sisältöä tulostaaksesi, ladataksesi ja tallentaaksesi osia valitsemastasi sisällöstä edellyttäen, että: (1)vain käyttää näitä kopioita sisällöstä omiin sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin tai henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön; (2) älä kopioi tai lähetä sisältöä millään verkkotietokoneella tai lähetä, jaa tai lähetä sisältöä millään medialla; (3) älä muuta tai muuta sisältöä millään tavalla tai poista tai muuta mitään tekijänoikeus- tai tavaramerkkihuomautusta. Tämän lisenssin seurauksena sinulle ei siirretä mitään oikeuksia, nimikkeitä tai etuja ladattavaan sisältöön tai materiaaleihin. usa-panel.net varaa täydelliset omistusoikeudet ja immateriaalioikeudet kaikkeen sivustolta lataamaasi sisältöön, tämän rajoitetun lisenssin mukaisesti, joka koskee sisällön henkilökohtaiseen käyttöön tässä esitetyllä tavalla. et saa käyttää kaikkia sivustolla olevia merkkejä tai logoja ilman tavaramerkin omistajan nimenomaista kirjallista lupaa, paitsi sovellettavan lain sallimissa rajoissa. et saa peilata, raapia tai kehystää kotisivua tai muita tämän sivuston sivuja millään muulla verkkosivustolla tai verkkosivulla. et saa liittää "syviä linkkejä" sivustoon, eli luoda tälle sivustolle linkkejä, jotka ohittavat kotisivun tai muut sivuston osat ilman kirjallista lupaa.


2.takuiden vastuuvapauslauseke.

usa-panel.net ei anna mitään nimenomaisia, oletettuja takuita tai esityksiä koskien mitään tuotetta tai sivustoa, palvelua tai sisältöä. usa-panel.net kiistää nimenomaisesti kaikki takuut, nimenomaiset, implisiittiset, lakisääteiset tai muut, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, oletetut takuut kaupallisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, omistukseen ja loukkaamattomuuteen liittyen tuotteisiin, sivusto, palvelu ja content.usa-panel.net eivät takaa, mitkä sivuston tai palvelun suorittamat toiminnot ovat keskeytymättömiä, oikea-aikaisia, turvallisia tai virheettömiä tai että sivustossa tai palvelussa ilmenevät puutteet corrected.usa-panel.net ei takaa sisällön tarkkuutta tai täydellisyyttä tai sitä, että sisällössä olevat virheet korjataan. sivusto, palvelu ja sisältö tarjotaan "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin saatavilla".

osoitteessa usa-panel.net vierailijoiden IP-osoitteet tarkistetaan ja analysoidaan ajoittain vain verkkosivustomme seurantaa ja tehokasta parantamista varten, eikä niitä jaeta usa-panel.net-sivuston ulkopuolelle.

Web-sivuston käynnin aikana voimme pyytää sinulta yhteystietoja (sähköpostiosoite, puhelinnumero, faksinumero ja toimitus-/laskutusosoitteet). Nämä tiedot kerätään vapaaehtoisesti - ja vain sinun suostumuksellasi.

 

3. vastuun rajoittaminen.

usa-panel.net ei ole missään tapauksessa vastuussa ostajalle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään välillisistä, satunnaisista, erityisistä, välillisistä, rankaisevista tai esimerkillisistä vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt säästöt tai liiketoimintamahdollisuuksien menetys). usa-panel.net:n tarjoamasta tai tarjoamasta tuotteesta tai palvelusta tai liittyy niihin, tai kyvyttömyys käyttää niitä; (ii)sivuston, palvelun käyttö tai kyvyttömyys käyttää, tai sisältö, (iii) mikä tahansa sivuston kautta suoritettu tai sen edistämä tapahtuma; (iv) kaikki vaatimukset, jotka johtuvat sivuston, palvelun ja/tai sisällön virheistä, puutteista tai muista epätarkkuuksista; (v) luvaton pääsy tai lähetystesi tai tietojesi yhdistäminen, (vi) minkä tahansa kolmannen osapuolen lausunnot tai toiminta sivustolla tai palvelussa; (vii) mikä tahansa muu tuotteisiin, sivustoon, palveluun tai sisältöön liittyvä asia, vaikka se olisikin usa-paneeli. netille on ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

usa-panel.netin ainoa velvollisuus ja vastuu tuotevirheistä on usa-panel.netin valinnan mukaan vaihtaa viallinen tuote tai palauttaa asiakkaalle asiakkaan maksama summa, joten usa-panel.net ei missään tapauksessa ylitä ostajan ostohinta. edellä mainittu oikaisu edellyttää ostajan kirjallista virheilmoitusta ja viallisen tuotteen palauttamista kuudenkymmenen (60) päivän kuluessa ostopäivästä. edellä oleva korjauskeino ei koske tuotteita, joita on käytetty väärin (mukaan lukien rajoituksetta staattinen purkautuminen), laiminlyönnistä, onnettomuudesta tai modifikaatiosta, tai tuotteita, joita on juotettu tai muutettu kokoonpanon aikana tai joita ei muuten voida testata. jos olet tyytymätön sivustoon, palveluun, sisältöön tai käyttöehtoihin, ainoa ja ainoa keinosi on lopettaa sivuston käyttö. tunnustat käyttäessäsi sivustoa, että käytät sivustoa omalla vastuullasi.

Top